Riktig omega3 vil gi deg sterkere ledd

Fra den dagen du kanskje, med sammenklemt munn og forvridd grimase, fikk din første skje tran - har du antageligvis visst at fiskeolje er bra for deg. Akkurat hvor bra har blitt mer og mer tydelig med årene, etterhvert som studier har avdekket hvor viktig et daglig inntak av omega3 er for kroppen din. Svært mange nordmenn er såpass bevisste på denne gunstige helseeffekten, at de gledelig skjærer grimaser hver dag for å gi kroppen nok av de viktige fettsyrene. Kanskje er du en av de?

 

Denne bevisstheten er et svært viktig tiltak for god helse hele livet, siden omega3 fettsyrer forebygger sykdom og gir god lindring til en rekke plager og lidelser.

 

Men visste du at det fins stor forskjell på omega3, og at enkelte varianter både er mer effektive og smaksvennlige enn den tradisjonelle fiskeoljen? Grunnen til dette ligger i molekylenes oppbygging, og både omega3 fra krillolje og selolje har et langt bedre opptak i kroppen vår enn fiskeoljen. Av disse to er selolje den mest overlegne kilden til omega3. Selen er et pattedyr som oss, og man antar at dette er grunnen til at vi kan utnytte dens biologiske egenskaper mer effektivt.

 

Det beste valget for å forebygge leddsmerter

Verdens helseorganisasjon (WHO), forskere, leger og ernæringseksperter er alle enige om at Omega-3-fettsyrer kan betraktes som livsnødvendige næringsstoffer for å opprettholde god helse, normal vekst og utvikling. Som tidligere nevnt, har kroppen vår lettest for å ta opp omega3 fra selolje. Det skjer rett og slett mer effektivt, så vi raskere kan ta del i alle de positive egenskapene disse verdifulle fettsyrene har. Er du en av de mange som våkner med morgenstiv rygg, og legger deg med verkende håndledd - kan dette være svært nyttig for akkurat deg.

 

I likhet med omega3 fra krill, er selolje godt for hjertet og bidrar til å forbygge hjerte- og karsykdommer noe mange av oss lever i fare for å utvikle. Den senker kolesterolet, forbedrer hudkvaliteten vår og legger alt til rette for at vi skal ha et velfungerende syn og en sterkere hjernefunksjon. Men akkurat seloljens mest unike egenskap kommer fra det høye innholdet av fettsyren DHP - og dens svært gunstig betennelsesdempende effekt.

Dette er en liten forskjell som kan utgjøre svært mye i hverdagen til noen med for eksempel kroniske leddsmerter som revmatisme, leddgikt og artrose. Den er også effektiv på andre betennelsestilstander som irritabel tarm og hudlidelser som psoriasis, og flere studier bekrefter at akkurat disse pasientgruppene får svært god lindring av plagene sine når de bruker selolje jevnlig.For å få omega3 gjennom kosten, anbefaler vi alle å ha fersk, fet fisk på menyen flere dager i uka. Men et godt omega3 tilskudd, av høy kvalitet er en enkel og fullverdig måte å sørge for at du og familien din, har et tilstrekkelig inntak av omega3 hver dag. Så hvorfor ikke benytte seg av den mest effektive av de alle?

 

Iglo selolje er en norskprodusert selolje av absolutt beste kvalitet. Vi leverer den rett i postkassen din så lenge du måtte ønske. Slik slipper du å gå tom for noe som er like viktig hver dag.


Akkurat nå kan du sikre deg Iglo seloljes unike egenskaper til spesialpris: Halv pris på første pakke!
Prøv Iglo selolje i 2 måneder kun 175,-