Superkrydderet som tar bort smerter og betennelser

 

Ingenting er vel som et godt måltid, med perfekt sammensetningen av gode, friske råvarer og akkurat den riktige piffen av smakfullt krydder, eller hva? De fleste av oss kjenner til forventningsgleden vi får, når lukta av favorittmaten brer seg i rommet. Men har du tenkt over hva maten du spiser kan gjøre med helsa di?

 

Å vite hva som er sunt og ikke i disse dager, er ikke alltid like enkelt. Det man trodde var sunn norsk hverdagskost før, har kanskje til og med blitt stemplet som «nei-mat» de siste årene. I tillegg viser studier at enkelte matsorter kan bidra til å forverre lidelser som revmatisme, irritabel tarm og betennelser i kroppen. Noen studier viser til og med, at hva du spiser kan påvirke hvordan du føler deg og hvor mye overskudd du har i hverdagen. Så hva gjør vi?

 

Heldigvis vet vi mye om hvilke av ingrediensene fra naturens matfat, som kan gjøre oss bedre. Visste du for eksempel at i Ayurvedisk medisinlære kalles den velkjente krydderurten gurkemeie for «naturens kortison», og har vært brukt for sin betennelsesdempende virkning i tusenvis av år? Eller at den krokete og allsidige roten ingefær, både kan dempe hevelser i leddene og varme en kald kropp, ved øke blodsirkulasjonen?

 

En annen urt som er godt kjent i østens folkemedisin, men kanskje ikke er like godt kjent på det norske kjøkken, er ekstrakten fra det indiske Boswellia serata treet. Denne super-ekstrakten har fått mye oppmerksomhet i nyere forskning på grunn av sin positive effekt på lidelser som Chrons sykdom, artrose, astma og leddgikt. Mindre hevelser i ledd, redusert stivhet i kroppen, færre betennelser og til og med økt motstand mot utvikling av visse typer kreft.

 

Forskning som støtter gammel visdom

Å stole på gammel overtro er kanskje ikke nok når det kommer til helsa vår. Da er det betryggende å vite at en rekke kliniske studier bekrefter det vi allerede vet, om den terapeutiske effekten av det vi ofte har stående på kjøkkenhylla. For eksempel har gurkemeiens anti-inflammatoriske effekt, som vi nevnte tidligere, vist seg å ha en positiv effekt på alt i fra leddgikt, regnbuehinnebetennelse og magesår.

Mange lever store deler av livet med plager som reduserer livskvaliteten, og for noen er bruken av tradisjonelle legemidler et nødvendig onde for å få kroppen til å fungere. Dessverre kan konsekvensen av slik medisinbruk også føre til alvorlige bivirkninger som for eksempel magesår og leverskader. Da er det kanskje ikke så rart at mange med kroniske smerter og betennelser ønsker å gi naturen en sjanse til å styrke kroppens egen motstandskraft?

 

Så enkelt kan du bruke superkrydder i hverdagen

Vanlig norsk kosthold begrenser ofte muligheten til å benytte mange av disse kraftfulle ingrediensene i hverdagen. Da er det godt å vite at det fins enkle løsninger, som kan gi deg den gode effekten du ønsker - samtidig som du kan spise den maten du liker best. NutriFlex Forte er en kraftfull kombinasjon av naturlige ingredienser, spesielt sammensatt for å gi deg lindring for ledd- og muskelplager. Den øker blodsirkulasjonen din, og har en svært gunstig effekt på mage- og tarmsystem.

 

Et daglig tilskudd NutriFlex Forte er alt du trenger, og kan med fordel kombineres med et omega3-tilskudd. Sammen kan disse bidra til en smidigere kropp med færre smerter, da hver kapsel inneholder en unik sammensetning av den betennelsesdempende og mykgjørende urten gurkemeie, den indiske medisinurten boswellia serata, sirkulasjonsfremmende ingefær, kollagenrik brusk fra dypvannsfisk, effektboosteren bioperin, og ikke minst vitaminene K2 og D3.

 

Akkurat nå får du NutriFlex Forte til kampanjepris. 50% på første leveranse! Det eneste du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet under, og vi vil sende den til deg - direkte i postkassen din

Prøv Nutriflex Forte til halv pris!

Vennligst rett opp følgende: