Denne lille skapningen kan faktisk gi deg bedre hukommelse

Uavhengig av hvem du er og hva du gjør, vet du hvor viktig det kan være å holde hodet klart og fokusert. Et godt arbeidsminne, god hukommelse og evnen til å holde på konsentrasjonen, hjelper oss med små og store oppgaver igjennom hele livet - enten det er skoleoppgaven som må leveres, arbeidsoppgaver som gjøres eller kanskje å holde styr på alle de små tingene i en travel familiehverdag. Alt dette er funksjoner styrt av hjernen, men hva skjer når de svikter og vanlige hverdagsoppgaver blir vanskelige å gjennomføre?

 

Alle opplever i perioder at stress og tretthet påvirker evnen vår til å holde fokus. Man føler gjerne at man ikke mestrer de samme oppgavene som før, ikke takler presset, er distré eller glemmer fortere enn før. For noen kan dette være en utfordring gjennom hele livet - for andre er det kanskje ikke verre enn at man trenger et godt måltid, en god natt søvn og litt hvile. Uansett hva, er det viktig å huske på at hjernen din trenger beskyttelse og vedlikehold på samme måte som kroppen, for å holde seg frisk og sterk gjennom alle livets faser. Heldigvis er det mye vi kan gjøre selv, for å holde et av våre viktigste organer topptrent.

 

Havets lille hjelper

Hva har Krill med hjernen vår å gjøre spør du kanskje? Først og fremst den utrolige fordelen at fra krillen kan man utvinne ekstremt kvalitetsrik omega3, av en sort som absorberes mye lettere i kroppen enn den man utvinner fra fisk. Dette betyr at man kan utnytte alle de gode effektene omega3 har, på best mulig måte - og gode effekter er det mange av. Faktisk så mange at statens ernæringsråd anbefaler at alle, gammel som ung, tar et daglig tilskudd for å dekke kroppens behov.

 

Takket være denne lille skapningen får vi bærekraftig tilgang på livsviktige, essensielle fettsyrer fra et av verdens reneste hav. Fettsyrer som ikke bare forebygger hjerte- og karsykdommer, men som også har en positiv effekt på alt i fra syn, blodtrykk og betennelser, til forbrenning og leddplager. Men det mange ikke vet er at omega3 er vitenskapelig bevist å ha en positiv effekt på hjernens funksjon, helt ned på cellenivå. Faktisk har mangel på disse fettsyrene vist seg å ha sammenheng med lidelser som ADHD, dysleksi og depresjon. Studier viser også at eldre mennesker med tilstrekkelig inntak av omega3, presterer bedre når man tester intellektuelle funksjoner, enn jevngamle som spiser for lite av de samme fettsyrene. Nå jobber forskerne på spreng for å finne svar på hvilken betydning dette kan ha for utvikling av demens.

 

For viktig til å overse

Hver dag tar vi valg som bidrar til god helse. Vi passer på hva vi spiser, at vi beveger oss nok, holder oss unna fare og beskytter oss mot solen. Fra vi blir født og inn i alderdommen bør et daglig inntak av omega3 også være en naturlig del av det daglige valget. Å spise rikelige mengder fet fisk er en god kilde til omega3 i kostholdet, men de fleste av oss trenger et daglig tilskudd for å opprettholde de verdiene kroppen trenger for å holde seg frisk og funksjonell. Vi anbefaler to kapsler daglig av Nordic Krillolje - et norskprodusert kvalitetsprodukt utvunnet av krill fra de reneste antarktiske farvann, hvor opptaket av skadelige miljøgifter er minimal. Nordic krillolje bidrar også til å bekjempe frie radikaler og nøytralisere oksidativt stress, ved hjelp av den naturlige og svært effektive antioksidanten astaxanthin.

 

Den enkleste veien til god helse

Nordic krillolje leveres direkte i din postkasse, så lenge du måtte ønske. Akkurat nå får du Nordic Krillolje til spesialpris - Halv pris på første pakke!

 

Prøv Nordic Krillolje til halv pris!

Vennligst rett opp følgende: